marți, 31 iulie 2012

Eliberarea sufletului: paşi către luminpGândurile sunt vii, au propria lor forţă, se transformă în vibraţii, ne clădesc secundă cu secundă în viteza lor propria noastră realitate. Tot ceea ce ni se întâmplă sunt lecţii, împliniri, binecuvântări, nimic nu este întâmplator, nimic nu vine spre răul nostru, totul este evoluţie şi creaţie.
Noi suntem creatori, avem puterea de a crea, de a alege, de a fi ceea ce ne dorim să fim.
Noi avem nevoie de a ne simţi si de a ne conecta cu sufletul nostru în forma lui pură prin:
Iertare. -ne blocăm singuri în anumite momente care ne-au creat disconfort. Nu o voi numi suferinţă, pentru că eu ştiu că nu existp suferinţă. Nu la nivelul în care credem noi în ea. Suntem doar permisibili, permitem a ne lăsa afectaţi de ceva anume.
Iertarea poate avea loc în momentul în care vizualizăm, conştientizăm, retrăim, păşim în afară, lăsăm în urmă, binecuvântăm. Iert şi binecuvântez, din suflet.

acceptarea: accepţi ceea ce eşti ceea ce ti se intimpla,primesti cu bucurie fiecare secunda ce ti se daruie,iti accepti gindurile si tot cee ace reprezinti in masura in care nu iti faci rau tie si nici semenilor tai.iti accepti dorintele si visele ca facind parte din tine si te implineste ca spirit.

daruirea: legile universului nu functioneaza dupa cele lumesti.
stim ca avem nevoie inainte de a darui.Necesitatea cerintei de cele mai multe ori ne epuizeaza sufletul.
Sufletul nostru are mai multa nevoie de deschidere si darurire.Nu cereti ,nu e nevoie sa stati cu mina intinsa cersind ceea ce avem deja.Suntem pustii pentru ca nu daruim ceea ce avem.
Daruiti in forma cea mai curata toate dorintele si tot ceea ce cereti.incepeti prin a darui.Toti avem nevoie de acelasi lucru.Tot ceea ce daruim are efect de bumerang,se intoarce la noi,doar ca universul in maretia lui ne daruie de mii de ori mai mult decit daruim.

Armonie: sufletul si corpul! Corpul reactioneaza la suflet,si invers. Cind ne privam de ceva anume sau din contra abuzam de ceva se produce un dezechilibru ca duce fie la imbolnavirea corpului fie la cea a sufletului.Exista o cale simpla ,unica de afi in armonie,suflet si corp.Trebuie sa stim ca noi nu existam fara suflet, este primordial.Ascultati-va sufletul. Durerea de obicei apare cind refuzam sa ne auzim.

Meditatia: este ceea ce ce face sa ne conectam la noi insine ,la suflet,la divin ,la frumos,la purificare. Fiecare intelege meditatia in felul propriu.Incepeti dimineata printr-o rugaciune de multumire. Dumnezeu există, Isus există, îngerii sunt printre noi. Chemati-i prin cuvinte simple ,nu au nevoie de sacrificii, temple, statui sau de un loc anume. Nu respingeti bucuria de a fi bucuria de a va trai fiecare clipa daruita special pentru noi. Meditati ori de cite ori aveti nevoie sa fiti cu voi insiva.veti fi surprinsi de glasul propriului vostru suflet.

Iubirea: v-ati gandit vreodata ce suntem noi? Suntem doar... iubire. Nu avem nevoie sa o cautam, avem atita iubire in noi incat doare doar daca nu o daruim.Sa iubim asta este tot ceea ce avem nevoie. Astfel devenim creatori de iubire,ne contopim in tot ceea ce este iertare,acceptare,daruire armonie, meditatie.
Iubirea este infinita ceea ce noua ne da puteri nelimitate. Suntem suflete divine, iar divinitatea este doar Iubire. Lumea poate deveni in orice secunda locul perfect pentru a fi iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza-ma, dar cu sufletul curat!